Over Heelix

Onze visie

Geavanceerde zorg voor gelukkige en gezonde dieren

Heelix is een hoogstaand centrum voor gespecialiseerde diergeneeskunde. We zijn stuk voor stuk experten in ons vakgebied en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Het is onze missie om huisdieren de best mogelijke zorg te geven op een oprechte en betrokken manier. Daarnaast willen wij een kenniscentrum zijn en nauw samenwerken met onze verwijzende dierenartsen zodat we samen het beste van onszelf kunnen geven.

 

Dierenvrienden in hart en ziel

Ons team stelt het welzijn van huisdieren voorop. Daarom vinden we het logisch dat al onze medewerkers voor onze patiënten zorgen alsof het hun eigen huisdier zou zijn. Kennis, ervaring, en vooral betrokkenheid zijn onze belangrijkste kenmerken. Wij willen dat eigenaars zich samen met hun huisdier veilig en vertrouwd voelen bij ons. Daarom werken wij altijd op afspraak om voldoende tijd te nemen en onze volledige aandacht te kunnen geven aan uw huisdier. We benaderen al onze patiënten rustig, voeren de nodige onderzoeken grondig uit en leggen de eigenaar alles klaar en duidelijk uit.

De juiste behandeling begint met de juiste diagnose

Een goed overzicht van de klachten en een grondig klinisch onderzoek wijzen vaak al in een bepaalde richting. Toch zijn er voor een sluitende diagnose meestal bijkomende onderzoeken nodig. Die onderzoeken stellen ons in staat snel de juiste stappen te ondernemen in de behandeling.

Uw dier, onze stiel

Heelix waakt erover om diergeneeskundige zorg te bieden van de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uit topdeskundigen in hun vakgebied. Elk van ons heeft na zijn/haar dierenartsstudies nog verschillende jaren extra opleiding gevolgd. Bovendien houden wij onze kennis constant up-to-date via bijscholingen en congressen.

Advies en opvolging

Wij staan in nauw contact met uw dierenarts om onderzoeksresultaten te bespreken en om te overleggen. Na elke consultatie of ingreep krijgt hij of zij zo snel mogelijk een gedetailleerd verslag van ons. Op die manier kunnen u en uw huisdier voor de verdere behandeling of opvolging gewoon terecht bij een vertrouwd gezicht.

Rondleiding in onze praktijk

Meet the team

Ontdek onze opleidingen

Boek vlot online

Een afspraak kan u gemakkelijk inboeken via onze online agenda
Maak een afspraak