Over Heelix

Meet the team

Samen maken wij het verschil voor uw huisdier

Heelix is een hecht team van specialisten met elk hun eigen expertise. We vullen elkaar aan, ondersteunen en versterken elkaar. Overleg staat centraal in onze aanpak. We bekijken vaak als één team met welk plan uw huisdier het meest gebaat is.

Barbara Vandevelde

Barbara is gespecialiseerd in medische beeldvorming bij huisdieren. Nadat ze in 1998 haar dierenarts-diploma had behaald, volgde ze een vijfjarige specialistenopleiding aan de universiteiten van Bern en Gent. Ze deed talrijke stages in het buitenland en behaalde in 2007 de titel van Diplomate of The European College of Veterinary Diagnostic Imaging (Dipl.ECVDI).

Barbara geeft vaak bijscholingen aan dierenartsen en trad al op als spreker op nationale en internationale congressen. Zij heeft verschillende jaren gewerkt aan de universiteit en als consultant radioloog in diverse grote ziekenhuizen in Nederland. Doorheen de jaren is Barbara zich ook verder gaan toeleggen op cardiologie.

Maai Albers

Na het behalen van haar diploma als dierenarts in 2016, heeft Maai 14 maanden lang een small animal rotating internship gevolgd aan universiteit van Gent. Daar stond zij in voor de spoedgevallen en intensive care, en liep ze mee op alle diensten, van echografie en radiografie tot interne geneeskunde en chirurgie. Vervolgens heeft zij een jaar in het oncologisch centrum van Anicura Zeeuws-Vlaanderen gewerkt.

Vanuit haar passie voor interne geneeskunde volgde ze een vierjarige postuniversitaire opleiding tot European Master of Small Animal Veterinary Medicine in Internal Medicine aan de universiteit van Luxemburg. Vanaf 2018 werd ze door Barbara Vandevelde intensief getraind in abdominale echografie.

Anneleen Gielen

Anneleen is op de praktijk werkzaam als dierenartsassistente, waarbij ze onder meer helpt tijdens de consulten en instaat voor de anesthesie en monitoring tijdens chirurgische of endoscopische procedures. Zij behaalde in 2010 haar diploma diergeneeskunde waarna ze eerst enkele jaren als eerstelijnsdierenarts heeft gewerkt in verschillende praktijken en later als assistente is verdergegaan.

Dierenvrienden in hart & ziel

Heelix staat voor kennis, ervaring en een grote betrokkenheid. Het welzijn van uw huisdier is voor ons het allerbelangrijkste. We willen een veilige en vertrouwde omgeving creëren waar tijd gemaakt wordt om u met raad en daad bij te staan. U en uw huisdier krijgen alle aandacht die nodig is: we zorgen ervoor dat uw dier tot rust komt, doen grondige onderzoeken en geven uitvoerig uitleg.

Lees onze visie

Rondleiding in onze praktijk

Ontdek onze opleidingen

Boek vlot online

Een afspraak kan u gemakkelijk inboeken via onze online agenda
Maak een afspraak